Ініціатор Land Club
Алекс Ліссітса

Стати членом клубу
А тепер настав час поговорити про ініціатора Land Club – Алекса Ліссітсу, президента асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та генерального директора агрокомпанії ІМК.

Алекс, пройшовши дорогу від маленького села на Півночі Чернігівщини в якому не було навіть школи, до Берлінського університету ім. Гумбольдта, де він отримавши стипендію престижного Фонду ім. Конрада Аденауера успішно захистив дисертацію з аграрної економіки - як ніхто інший розуміє важливість освіти і науки.

Саме тому він бачить майбутнє нашої країни через призму освіти, входить до наглядових рад Київської Школи Економіки, Української академії корпоративного управління, Національного університету біоресурсів та природокористування України та заснував сучасну програму освіти майбутнього Агрокебети.
Створений за його ідеї «Український клуб аграрного бізнесу» - сьогодні є найпотужнішою аграрною асоціацією України. Агрокомпанія ІМК за лідерства Алекса пройшла етап трансформації від «аграрної Попелюшки» до сучасної «королеви агробізнесу України», не лише стабільно отримуючи високі результати, але і виплачуючи своїм акціонерам на Варшавській фондовій біржі суттєві дивіденди.

Він переконаний, що справді важливі та складні рішення неможливо прийняти швидко, їх потрібно зважувати та обдумувати ретельно. Не варто й забувати про необхідність врахування короткострокових, середньострокових та довгострокових наслідків цих рішень. Особливою здатністю Алекса є не лише генерація ідей, але й уміння знайти та мотивувати команду однодумців, які ці ідеї реалізують.
Заробляє той, хто перший прийшов на ринок! Приєднуйтесь до членів клубу Land Club
З огляду на це, усі охочі доєднатися до Land Club – матимуть достатньо часу, аби завдяки нашим фахівцям досконало розібратися в темі, вивчити актив та прийняти виважене рішення з приводу майбутньої інвестиції в землю.

Зі свого боку ім'я, репутація і досвід Алекса – гарантія безпеки та успіху будь-якого масштабного проєкту.
Розробка та просування
03039, м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 119х, БЦ "DemievSky", поверх 1, офіс 3, Land Club.