Бізнес-клуби обмінюються досвідом!
Минулого четверга експертів Land Club запросили взяти участь у черговому засіданні Young Business Club – успішної та ефективної спільноти, яка об'єднує підприємців віком до сорока років.
Стати членом клубу
У межах засідання обговорювали перспективи інвестування в нерухомість, аналізували ринок котеджів, землі під забудову, складські площі та, звісно, нещодавно запущений ринок землі сільськогосподарського призначення.

Серед доповідачів – провідні експерти України із зазначених питань. Співзасновник Land Club допоміг слухачам розібратися в новій для української бізнес-спільноти темі ринку сільськогосподарської землі. Цілком очікувано: інтерес аудиторії до цієї теми був украй високим. Учасників засідання цікавили:

  • можливі та доступні інвесторові моделі роботи з новим перспективним активом;
  • вартість землі на початковому етапі та перспективи її зростання;
  • основні критерії оцінки інвестиційної привабливості земельних ділянок;
  • доцільність консолідації;
  • досвід проведення клубом перших угод купівлі землі приватними інвесторами.
Заробляє той, хто перший прийшов на ринок! Приєднуйтесь до членів клубу Land Club
«Серед членів Land Club – досвідчені інвестори, які мають досвід роботи з різними класами активів – від нерухомості в Україні до акцій та облігацій міжнародних компаній, – зазначив Денис Башлик під час свого виступу, – вони одразу оцінили нову можливість, яку відкриває перед ним запуск ринку землі. В останню чергу таких серйозних інвесторів цікавить консолідація ділянок або розмір орендної плати. Головне, на що вони звертають увагу: регіон, орендар та прогноз зростання ціни на ці землі протягом 3-5 років. Для них інвестиція в землю – це спосіб зберегти свій капітал від впливу інфляції та примножити статки завдяки подорожчанню активу в середньостроковій перспективі. Такі інвестори зацікавлені у придбанні від 100 га до 2000 га землі».
Розробка та просування
03039, м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 119х, БЦ "DemievSky", поверх 1, офіс 3, Land Club.